Megküzdött a Billa sorompójával és néhány parkoló autóval is egy mattrészeg nő Galántán!

A jókai rendőrök észlelték a küzdelmét és közbeléptek.

Megküzdött a Billa sorompójával és néhány parkoló autóval is egy mattrészeg nő Galántán!
Rendőrségi felvételek - további fotókért kattints!

Egy 57 éves nő délben részegen flipperezett a galántai Billa parkolójában. Mária Linkešová kerületi rendőrszóvivő közölte, hogy elsőként az áruház sorompójának ment neki, majd odabent a parkolóban kezdett manőverezésbe. Tolatás közben nekiment egy Škoda Superbnek, miután éppen azon a helyen állt, ahová szeretett volna leparkolni.

A Superb eleje összetört, a nő az iglói (Spišská Nová Ves) rendszámú VW Golffal viszont folytatta az ámokfutást a parkolóban és kapott tőle egy finomat még egy Peugeot 206 is, mire végül feladta a küzdelmet és mint a nyíl, kirepült a parkolóból. 

A jókai rendőrök, akiknek egyébként eközben nem adott elsőbbséget, bekapcsolták a szirénát és a nyomába eredtek. A nő elsőre nem reagált, csak a szomszédos utcában állt meg a kocsival, majd a rendőröknek bizonygatta, hogy nem ivott, noha arra már nem tudott semmilyen választ adni, hogy mi a rosszsebtől van ennyire összetörve a kocsija. Végül azt vallotta csak be, hogy a sorompónak ment neki.

A rendőrök ezután megszondázták, és kiderült, hogy alaposan felöntött a garatra a déli órákban. A szonda 1,6 ezrelék alkoholszintet mutatott ki.

Közben a rendőrök dokumentálták a parkolóban történteket, és az jött ki, hogy a két autón és a sorompón okozott kár 3500 euróra rúg. Ittas befolyásoltság során elkövetett veszélyeztetés ügyében indult eljárás ellene, és az okozott kár miatt akár 2 évig terjedő börtönre is ítélhetik. 

(parameter)