Motorbalesetek: amputálni kellett egy férfi lábát, gyalogossal ütközött a robogós

A hétvége folyamán négy motorbaleset is történt Nagyszombat megyében – tájékoztatta a Paramétert Martina Kredatusová rendőrségi szóvivő.

Motorbalesetek: amputálni kellett egy férfi lábát, gyalogossal ütközött a robogós
Rendőrségi felvételek - további képekért kattints!

Szombaton délután a szakolcai járásbeli Radošovce község kataszterében egy 28 éves motoros frontálisan ütközött egy VW Passattal, miután nem belátható szakaszon kezdett előzni egy személyautót.

Az ütközés során a motoros súlyos sérüléseket szenvedett, mentőhelikopterrel szállították kórházba, ahol amputálni kellett az egyik lábát.

Vasárnap kora este egy Honda CB 1300A-t vezető férfi szenvedett könnyebb sérüléseket, miután lehajtott az útról és elesett a pöstyéni járásbeli Havran hegyi átjárónál. A motoros minden bizonnyal nem tartotta be a megengedett haladási sebességet.

19 órakor a senicai járásbeli Šajdíkové Humence községben is baleset történt. Egy 18 éves fiatal robogójával a helyi halastóhoz igyekezett, amikor összeütközött egy gyalogossal. A fiatal az útra esett, könnyebb sérüléseket szenvedett.

Súlyos motorbaleset történt vasárnap délután 15 óra környékén Pozsonyeperjesnél is, a Kis-Duna-híd falu felőli végén, amely során egy személyautó és egy motoros ütközött. A motoros 46 éves női utastársa súlyosan megsérült.
 

-para-