Mutatjuk, pontosan mely településeket érinti majd a hétvégi forgalomkorlátozás

Amint arról korábban már beszámoltunk, forgalomkorlátozások lesznek a hétvégén több csallóközi településen. Az egyes útlezárásokat térképen szemléltetjük.

A „CHALLENGE Šamorín 2016“ elnevezésű somorjai sportesemény miatt a hétvégén lezárják az I/63-as főút bizonyos szakaszát, illetve a II/506-os és a III/1421 út szakaszait – tájékoztatta a Paramétert Mária Linkešová, rendőrségi szóvivő.

Szombaton 9:00 órától  16:00 óráig le lesz zárva az I/63-as főút Somorjától  Bacsfáig és a Bacsfától  Bős felé vezető országút a keszölcési buszmegállóig.

Vasárnap 9:00 órától 16-00 óráig le lesz zárva az I/63-as főút Somorjától  Bacsfáig és onnét az országút egészen Bősig, valamint Bőstől a vajkai tóig.


Kattints a nagyobb képért!

Somorja területén az útlezárás mindkét napon a Csölösztői utat (Čilistovská), Csillag utcát (Hviezdna), Tejfalusi utcát (Mliečňanská) és az Átjáró (Priechodná) utcát valamint a I/63-as út Bacsfára vezető szakaszát érinti.

A forgalomelterelés Pozsony – Dunaszerdahely irányban tulajdonképpen már a szenci körforgalomnál kezdődik. A forgalom Lég irányába  lesz elterelve – írja a samorin.sk.


Kattints a nagyobb képért!

A verseny útvonalában élő emberek át lesznek engedve az útlezárásokon, ha azt a körülmények megengedik, tehát az nem fogja veszélyeztetni a verseny és a forgalom résztvevőinek biztonságát.

A szervezők azt ígérik, a forgalomkorlátozás csak a szükséges ideig lesz fenntartva: amint az utolsó triatlon versenyző is visszatért a csölösztői komplexumba, rögtön felszámolják az útlezárásokat.

A város és a szervezők kérik a lakosság türelmét és megértését, s ha lehet, ezen a hétvégén hagyják otthon autójukat.


(para)