Nagy az Isten állatkertje, de ennek a szerencsétlennek most nem volt elég alacsony a kerítése

Egy templomkerítés állította meg a zsaruk elől menekülő ittas sofőrt, aki még gyalogosan is megpróbált kereket oldani.

Nagy az Isten állatkertje, de ennek a szerencsétlennek most nem volt elég alacsony a kerítése
Rendőrségi felvételek - további fotókért kattints!

Még csütörtökön éjjel, mintegy félórával éjfél előtt a rozsnyói rendőrök bekapcsolt fény- és hangjelzéssel megpróbáltak megállítani egy autót Rochovce községben, a sofőr azonban rálépett a gázra. Egy enyhe jobbkanyarban kivitte egy betonhíd korlátját, de innen még továbbhajtott.

A zsaruk nem, az égiek viszont meg tudták állítani, ugyanis a következő akadály a templom kerítése volt számára. Nagy az Isten állatkertje, ahogy ez a példa is mutatja, a kerítése viszont neki nem volt elég alacsony, és feltartóztatta.

A volán mögött ülő 37 éves férfi azonban még nem adta fel, bement az udvarra, ahol egy bokor mögött próbált elbújni, majd egy patakba ugrott. A zsaruk eszén ezekkel a módszerekkel már nem járt túl, és miután kiderült, kiről van szó, arra is fény derült, hogy a fickónak bevonták a jogosítványát minden típusú gépjárműre az élete végéig. Most pedig elutasította minde az alkoholszondát, mind a vérvételt, szóval eleve ittasként kezelik.

De nem csak alkoholos állapotban történt veszélyeztetéssel, hanem hatósági döntés végrehajtásának akadályozásával is gyanúsítják, amiért bíróság előtt kell felelnie.

(parameter)