Négy autó csúszott egymásba Nyékvárkonyon, Egyházkarcsánál a tetejére borult egy kocsi, Kisfaludon pedig kerítésnek csapódott egy

Csúszós utak nehezítették a közlekedést, több közúti baleset is történt kedden a reggeli órákban a Dunaszerdahelyi járásban.

Négy autó csúszott egymásba Nyékvárkonyon, Egyházkarcsánál a tetejére borult egy kocsi, Kisfaludon pedig kerítésnek csapódott egy
Fotó: Nagyszombati Kerület Útinform - Facebook

Lelkes István, a tűzoltóság járási igazgatója érdeklődésünkre közölte, hogy reggel Kisfaludra riasztották a dunaszerdahelyi egységüket, a községben ugyanis egy személyautó az egyik kanyarban lecsúszott az útról és kerítésnek csapódott. Az autóban ketten voltak, egyikük könnyebben megsérült, a helyszínre mentőt is hívtak.

Ugyancsak a reggeli órákban Egyházkarcsa és Mórockarcsa között volt szükség a tűzoltók segítségére, ahol lesodródott az útról és a tetejére borult egy személykocsi. Súlyosabb sérülés szerencsére ebben az esetben sem történt. A tűzoltók mindkét esetben elvégezték az ilyenkor szükséges tűzvédelmi intézkedéseket, biztosították a járműveket üzemanyag-szivárgás ellen.

Kedden délelőtt Nyékvárkonyon is baleset történt: négy autó csúszott egymásba a jeges úton, ide azonban a tűzoltókat nem riasztották. A Nagyszombati Kerület Útinform nevű Facebook-csoportokban közölt információk szerint ebben az esetben sem sérült meg senki komolyabban.


(parameter)