Női bájait is bevetette egy hölgy, miután belehajtott egy rendőr civil kocsijába!

A forgalommal szemben próbált előzni a zsúfolt utcán, ekkor történt a baj.

Női bájait is bevetette egy hölgy, miután belehajtott egy rendőr civil kocsijába!
Rendőrségi felvétel

A Nyitrai Kerületi Rendőrség arról számolt be, hogy pénteken a déli órákban a Nyitra belvárosában található Kmeťková utcában egy BMW női sofőrje vélhetően megunta a várakozást a kocsisorban, majd megpróbálta azt a forgalommal szemben haladva kikerülni. Amikor viszont kikanyarodott a sorból, nekihajtott egy érkező autónak. Ekkor kedvesen rámosolygott a megrongált autó sofőrjére, majd odabökött neki egy "sorry-t" és már ment is volna tovább.

Pechje volt, mivel az illető közlekedési rendőr volt, csak épp szolgálaton kívül, és nem hagyta annyiban a dolgot. Kihívták a helyszínre a szolgálatban lévő rendőröket, közben viszont a 38 éves hölgyemény megpróbált bájaival hatni a sértettre. Arról faggatózott, hogy szükséges-e megvárni a zsarukat, nem oldhatnák-e meg a dolgot "valahogy máshogy", ő viszont nem állt kötélnek.

Miután kiérkeztek a kollégák, megszondázták a hölgyet, aki váltig állította, hogy nem ivott, a teszt viszont kétszer is 2 ezreléknél magasabb értéket mutatott. Eközben azzal is megpróbálta a rendőröket megetetni, hogy a lányáért siet a suliba. A nőt bevitték és kihallgatták, majd ittas befolyásoltság során elkövetett veszélyeztetéssel gyanúsították meg.

(TASR)