Nyékvárkony közelében is borult egy autó vasárnap

Több helyen is balesetek történtek a sűrű havazásban vagy a behavazott úttesteken vasárnap délelőtt.

Nyékvárkony közelében is borult egy autó vasárnap
Illusztráció

Korábban már beszámoltunk róla, hogy Nagymegyer közelében, a medvei határ felé vezető I/13-as úton korán reggel felborult egy Volkswagen Golf, melynek utasai épp munkáb tartottak. Szerencsére komolyabb baja senkinek nem esett.

Ehhez hasonló baleset történt fél kilenc környékén Nyékvárkony és Bős között is, előbbi község közelében az 507-es úton. Egy személykocsi felborult, egy személy utazott benne, de szerencsére nem sérült meg.

A Nagyszombati Kerületi Rendőrség a Facebookon számolt be további esetekről a megyén belül. Eszerint egy autó megcsúszott és lerepült az úttestről Diószeg és Szenc között is, de személyi sérülés itt sem történt. 

A senicai járásbeli Jablonica és Hradište pod Vrátnom között egy kamion csúszott le az útról, Nagyszombat és Suchá nad Parnou között pedig egy autó borult az oldalára. Szerencsére ezeknél az eseteknél sem sérült meg senki.

A szombat éjjeli tragikus kimenetelű baleset, mely Nagymegyer és Alistál között történt a 63-as főúton, még a havazás előtt történt, tehát itt a csúszós út nem igazán játszott közre, ehelyett viszont részeg volt a 33 éves sofőr, valamivel egy ezrelék felett volt az alkoholszintje. Míg azonban őt sérülésekkel kórházba szállították, utasa, egy 32 éves kétszeres édesanya a helyszínen meghalt. 

(parameter)