ŐRÜLET: Targoncával akadályozta meg autója ellopását, tolvajostul a magasba emelte a kocsit

Targoncával emelte magasba tolvajostul az autóját egy ausztrál férfi, hogy megakadályozza a lopást - írta a BBC hírportálja csütörtökön.

Egy nő tört be egy házba a Brisbane-től nyugatra lévő Logan településen. Zuhanyozott és átöltözött, mielőtt megkísérelte volna ellopni a tulajdonos autóját.

Már indult volna a kocsival, amikor Brendan Mills és családja hazaérkezett.

"Olyan gyorsan történt minden" - mesélte Mills a Sunrise című helyi reggeli műsorban.

Látta, ahogy becsapódik az autója ajtaja és a jármű gurulni kezd, ekkor lépett akcióba. "Többször kértem a tolvajt, hogy szálljon ki a kocsiból, itthon vagyunk, lebukott, vége. De nem akart kiszállni" - magyarázta.

"Azt mondtam, rendben, te akartad, van más megoldás is" - tette hozzá.

Mills autókkal dolgozik, targoncát is tart otthon. Azt gondolta, egyedül azzal tudja megakadályozni, hogy a nő elhajtson a kocsijával.

"Ott állt a családom és nézett, tehát túl nagy őrültséget nem csinálhattam. Óriási adrenalinlöketet éreztem, gondolatok tömege szaladt át az agyamon... eszembe jutott, ott a targoncám, miért ne?" - folytatta.

Amikor megérkezett a rendőrség, az autót még mindig a targonca villái tartották a levegőben. Lassan leengedték, a nőt letartóztatták. Betöréssel és jármű jogtalan eltulajdonításával vádolták meg.


(MTI)