Öt fiatal ütközött egy kocsival a betonfalnak, egy 14 éves lány kirepült!

Szombatról vasárnapra virradó éjszaka egy Fiat Stilo ütközött betonkerítésnek a nyitraj járásbeli Svätoplukovo községben - írtuk korábban.

Öt fiatal ütközött egy kocsival a betonfalnak, egy 14 éves lány kirepült!

Az autót a 24 éves Sebastián vezette, vélhetően túl gyorsan, emiatt ütközött egy családi ház betonkerítésének. A kocsiban ülők közül ő volt a legidősebb, és az egyetlen, aki életét vesztette.

A ház tulaja, melynek nekihajtottak, éppen aludni készült, mikor meghallotta a hatalmas robajt és sikoltást. Mikor kiment, látta a szétroncsolódott autót, amelyet az ütközés visszavetett az úttestre. "Egy fiatal lány rettenetesen ordított, kizuhant az autóból" - árulta el a Nový Čas érdeklődésére.

A kocsiban utazó öt személy közül az elhunyton kívül mindenki súlyosan megsérült. Alena Krčová mentőszolgálati szóvivő közlése szerint Sebastián esetében viszont már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Egy 22 éves utas, Ondrej állapota kritikus, őt a nyitrai kórházban ápolják. A lány, aki kizuhant, a 14 éves Nina combnyaktörést szenvedett a bal lábán, őt Érsekújvárra szállították.

A srác édesanyja teljesen összetört az eset után. "24 éven keresztül arra nevelsz egy fiút, hogy legyen óvatos, aztán egy nap a rendőrök becsengetnek, és azt mondják, meghalt. Még mindig nem hiszem el" - mondta.

A rendőrség halálokozás és testi sértés ügyében indított büntetőeljárást.

(Nový Čas)