Pofád leszakad: A snowboardos kutya zenét kért a hátsó ülésről, emiatt történt a baleset!

Felrobbantotta az internetet a Joj TV egyik anyagáról készült videó, melyen a fickó elmagyarázza, hogyan történhetett, hogy saját kocsijával lecsapta egy parkoló járgány visszapillantóját.

Pofád leszakad: A snowboardos kutya zenét kért a hátsó ülésről, emiatt történt a baleset!
Fotó: JOj TV

A fiatalember egy parkoló Škoda tükrében tett kárt egy nagymihályi lakótelepen. Ezt észlelték néhányan a közelből, majd szóltak a kocsi tulajának, aki pedig kihívta a rendőröket. 

A sofőr azzal állt elő, hogy "valami őrült nekiment a tükörnek, szűk itt az út, megesik". Majd következett egy ennél még nyomósabb érv: "A kutya ugatott a hátsó ülésről, talán ezért. Előtte becsuktam a csomagtartóba, majd jön előre egy snowboardon, átment ott valami résen. Tudja, mikor szomjas, akkor előrejön. Kapcsolj valami zenét, vagy mit mond, megijedtem..."

Nem szabad elmenni a Joj TV riportja mellett:

A fazont különösebben nem izgatták a történtek, a Joj TV riportere előtt már azt ecsetelte, milyen lesz az esti programja. "Jól bekajálok, valami leveskét, mert kint hideg van. Bedobok végre hosszú idő után egy söröcskét is. Este pedig nők, alkohol, drogok, játéktermek..."

A tagot megszondázták, de nem volt ittas, bevitték viszont a kórházba, hogy vért vegyenek tőle, amiből kiderülhet, fogyasztott-e kábítószert.

(Noviny.sk)