A rendőrök egy férfit láttak a volán mögött, amikor közelebb mentek, már egy nő ült ott – az igazi turpisságra csak ezután derült fény

A rendőrség eljárást indított egy férfi ellen, aki bedrogozva és jogosítvány nélkül vezetett autót.

A rendőrök egy férfit láttak a volán mögött, amikor közelebb mentek, már egy nő ült ott – az igazi turpisságra csak ezután derült fény
Fotók: Rendőrség (Facebook) - további képekért kattints!

A rendőrök Nyitrán egy Audi A8-ra lettek figyelmesek, amit egy férfi vezetett. Mivel tudták róla, hogy korábban eltiltották motorgépjárművek vezetésétől, úgy döntöttek, megállítják.

Csakhogy mire a rendőrök az autóhoz értek, a sofőrnek sikerült helyet cserélnie az anyósülésen utazó 40 éves nővel. A hátsó ülésen egy 42 éves nő és egy 46 éves férfi ült.

A férfi szervezetében nem állapítottak meg alkoholt. Az egyik nőnél egy kristályos anyagot tartalmazó dobozkát találtak, de ő azt állította, hogy a kövecskéket képek készítésére használja. A rendőrök aztán kb. 20 méterre az autó mögött egy zacskóra bukkantak, benne fehér kristályos anyaggal.

Mivel a férfi tudatmódosító szerek használatának jeleit mutatta, toxikológiai vizsgálatra küldték, az pedig pozitív eredményt hozott – amfetamin és metamfetamin nyomait állapították meg a szervezetében.

A férfit hivatali határozat figyelmen kívül hagyásával, illetve tudatmódosító szerek tiltott előállításával, birtoklásával és terjesztésével gyanúsították meg.


-para-