Sorsszerű döntés előzte meg a tardoskeddi fiatal motoros balesetét. Barátai sosem felejtik!

Csütörtökön a délelőtti órákban egy 29 éves motoros vesztette életét a 75-ös út Érsekújvár és Tardoskedd közötti szakaszán. 

Sorsszerű döntés előzte meg a tardoskeddi fiatal motoros balesetét. Barátai sosem felejtik!
Forrás: Nový Čas

Egy előtte leálló és négyes indexszel jelző teherkocsinak hajtott hátulról, amit vagy későn vett észre, vagy nem akart a szemből érkező autónak csapódni. A tehergépkocsiról viszont így is átrepült a másik sávba, ahol egy Hyundaijal is ütközött. A 29 éves motoros a helyszínen meghalt. 

Patrik reggel azt mondta édesanyjának, hogy nincs kedve korán kelni a vonatra, hogy eljusson vele a munkahelyére, inkább bemegy motorral. Ez a döntés végül sorsszerűnek bizonyult.

A fiatal férfi korábban három éven át dolgozott a csehországi Přerovban diszpécserként, most pedig a nyitrai Szlovák Mezőgazdasági Múzeumban található mezei vasútnál vasutasként.

"Mindig vidám volt, szórakozás volt vele az élet. Sokat nevettünk együtt munka után is. Egy kolléga ment el a partinkból, egy barát, el sem tudom hinni" - mondta egy barátja, Roman a Nový Čas-nak.  Hozzátette, lehetett rá számítani bármikor és bármiben, mindenkihez barátilag viszonyult. Elárulta azt is, hogy tapasztalt motoros volt, már egész Szlovákiát bejárta a motorjával és mindig óvatosan vezetett.

(Nový Čas)