SÚLYOS BALESET: Benzinkúton álló autók közé repült egy Fabia, egyikben gyerek is ült! (Videó)

A szlovák határtól nem messze, a cseh Uherské Hradiště-i járásban fekvő Popovicénél lévő benzinkútnál történt a héten egy meglehetősen drámai baleset.

A benzinkút egyik kamerája rögzítette, amint egy Škoda Fabia repül be az autók közé, melyeket éppen tankoltak. A Fabiába hárman beszorultak. Michaela Bothová, a mentők szóvivője közölte, hogy a fiatal sofőr és egy középkorú női utasa közepesen súlyos sérüléseket szenvedtek, őket a helyszínen ellátták, majd a brünni egyetemi kórház traumatológiai osztályára szállították. Egy másik, fiatal női utas könnyebb sérülésekkel került szintén kórházba.

A Fabia nagy sebességgel repült a parkoló autók közé, de szerencsére csak az oldalával csapódott annak a Škoda Superbnek, melyben egy kisgyermek ült. A szóvivő közölte, ő nem sérült meg, a biztonság kedvéért azonban szintén bevitték a kórházba, hogy elvégezzenek rajta néhány vizsgálatot.

A rendőrség közlése szerint a sofőr nem fogyasztott alkoholt, a balesetet pedig az okozhatta, hogy fáradt volt és egy pillanatra elaludt a volán mögött.

(Noviny.sk)