SÚLYOS BALESET: Egy órán belül kétszer is egy őz kísértette meg egy nő útját Nagymegyer környékén!

A saját kocsija, majd az őt szállító mentő elé is kifutott egy-egy őz.

SÚLYOS BALESET: Egy órán belül kétszer is egy őz kísértette meg egy nő útját Nagymegyer környékén!
Helyszíni felvétel a Csilizradvány felé felborult járműről

Egy órán belül két balesethez is riasztották a tűzoltókat szerdáról csütörtökre virradó éjszaka, a két baleset különlegessége pedig, hogy ugyanaz a nő az egyik elszenvedője mindkettőnek.

Hodosi Tibor, a járási tűzoltóegységek bevetési parancsnoka közölte kérdésünkre, hogy negyed tizenkettő környékén Nagymegyer és Csilizradvány között történt egy baleset, mely során felborult a hölgy által vezetett autó, miután kiugrott elé egy őz és félrerántotta a kormányt. A sérült nőt a tűzoltók szabadították ki a szétroncsolódott járműből, elsősegélyben részesítették, majd átadták őt a mentőknek, akik pedig elindultak vele a dunaszerdahelyi kórházba. 

Ekkor már negyed egy környékén járt az idő, amikor ismét riasztották a mentőegységeket és a tűzoltókat, mivel Nagymegyerről Alistál felé tartva balesetet szenvedett egy pácienst szállító mentőautó személyzete. Hodosi közölte, hogy ez az a mentő volt, amely a sérült nőt szállította kórházba. Kísérteties egybeesés, hogy a beszámolók alapján ez esetben is egy kifutó őz miatt történt a baleset.

A hölgy szerda éjjel tehát kétszer is balesetet szenvedett, mindkét esetben egy-egy őz miatt.

(parameter)