SÚLYOS BALESET: Fának rohant egy kamasz egy Superbbel Bős közelében

Csilizpatas felől Bős felé haladt egy Škoda Superb, amikor egy kanyarban lesodródott az útról és egy fának csapódott csütörtökön este hat óra környékén.

SÚLYOS BALESET: Fának rohant egy kamasz egy Superbbel Bős közelében
Helyszíni felvételek - További felvételekért kattints!

Hodosi Tibor, a járási tűzoltóság bevetési egységeinek parancsnoka közölte, hogy a helyszínre a nagymegyeri tűzoltókat riasztották, a mentőkre és a rendőrökre is szükség volt, rajtuk kívül pedig a helyszínen segédkeztek a csilizpatasi és a bősi önkéntes tűzoltók is.

Elmondása szerint a személykocsi fennakadt a fán, és először le kellett onnan vontatni, hogy hozzáférjenek a sofőrhöz. Az autót egy 18 éves srác vezette, a balesetet követően a parancsnok közlése szerint sofőr eszméleténél volt, kommunikált, a mentők segítségével emelték ki őt, miután az arra megfelelő hidraulikus vágóeszközzel utat nyitottak hozzá. 

Sérülései az első információk szerint súlyosak, több csönttörést is szenvedett.

Miután kimentették őt, a mentők kórházba szállították, a tűzoltók pedig elvégezték a járművön a tűzbiztonsági intézkedéseket, többek között lecsatolták az akkumulátort. A helyszínelés ideje alatt a rendőrök irányították a forgalmat.

(parameter)