SÚLYOS BALESET: Két súlyos sérültje volt az Ekel melletti frontális ütközésnek a 63-ason!

Már korábban írtunk róla, hogy két személykocsi karambolozott frontálisan Ekel mellett a 63-as főúton, néhány órával azután, hogy a szomszédos Csallóközaranyosnál is történt egy kisebb baleset, szintén a főút egyik kereszteződésénél.

SÚLYOS BALESET: Két súlyos sérültje volt az Ekel melletti frontális ütközésnek a 63-ason!
Rendőrségi felvételek - további fotókért kattints!

Viktória Borloková nyitrai kerületi rendőrszóvivő hétfőn tájékoztatta portálunkat az ekeli baleset részleteteiről. Eszerint ott egy 52 éves által vezetett Toyota Avensis és egy Mercedes karambolozott frontálisan, utóbbit egy 69 éves asszony vezette.

A rendőrség eddigi vizsgálata szerint a Toyota sofőrje vélhetően nem figyelt kellőképp a vezetésre, emiatt kanyarodott át a menetiránnyal ellentétes sávba, az idős nő pedig már nem tudta elkerülni az ütközést. Mindkét sofőr súlyosan megsérült, mások nem utaztak velük. 

Arra egyelőre nem tudtak választ adni, hogy a sofőrök valamelyike fogyaszthatott-e alkoholt, mindenesetre ennek megállapítása érdekében vért vettek tőlük. 

A komáromi rendőrkapitányság bűnügyi osztálya testi sértés ügyében indított eljárást a baleset kapcsán, melynek pontos körülményeit továbbra is vizsgálják.

A hétvégén 12 óra leforgása alatt két halálos baleset is történt a szomszédos Dunaszerdahelyi, illetve a Galántai járásban. Kisudvarnok és Felsőszeli mellett is fának csapódott egy-egy autó, előbbi esetben egy 34, utóbbinál egy 31 éves férfi vesztette életét.

(parameter)