SÚLYOS BALESET: Négy sérültje volt a reggeli balesetnek Bodaknál

Köztük volt egy gyerek is.

SÚLYOS BALESET: Négy sérültje volt a reggeli balesetnek Bodaknál
Helyszíni felvételek - Továbbiakért kattints a képre!

Frontálisan ütközött egymással egy Peugeot 308-as és egy munkagépet vontató Renault pénteken reggel a Bős és Bodak közti útszakaszon - számoltunk be róla korábban.

Mária Linkešová kerületi rendőrségi szóvivő délután arról tájékoztatott bennünket, hogy a Peugeot volt az, amely hirtelen átkanyarodott a menetiránnyal szembeni sávba, és emiatt következett be a frontális karambol, melynek következtében a kocsi lerepült az útról. A Peugeot-ban egy 45 éves nő és 9 éves kisfia utazott. Az asszonyt súlyos sérülésekkel szállították egy pozsonyi klinikára, míg a kisfiút, valamint a Renault-ban utazó két személyt könnyebb sérülésekkel Dunaszerdahelyre.

A rendőrség megállapította, hogy a Renault sofőrje nem volt ittas, és e célból vért vettek a súlyosan sérült nőtől is, ennek eredménye viszont még nem ismert.

Információink szerint a baleset során súlyosan megsérült nő még mindig életveszélyes állapotban van.

Egyelőre nem ismert a baleset pontos oka, de a sofőr feltehetően nem figyelt kellőképp a vezetésre. Linkešová épp ezért felhívta a figyelmet, hogy minden körülmény esetén összpontosítsunk a vezetésre, mivel a figyelem hiánya okozza a legtöbb balesetet.

(parameter)