Súlyosan részeg volt a sofőr, aki kocsijával felborult Csilizpatasnál, de nem ez volt az egyetlen bűne

Az átlagnál élesebb a látásuk a dunaszerdahelyi rendőröknek, vagy tényleg többen isznak ebben a járásban? – teszi fel a kérdést a Nagyszombat megyei rendőrség a Facebook oldalán a múlt heti rendőrségi adatokkal kapcsolatban.

Súlyosan részeg volt a sofőr, aki kocsijával felborult Csilizpatasnál, de nem ez volt az egyetlen bűne
Fotó: Rendőrség (Facebook)

Az elmúlt héten ugyanis 24 ittas sofőrt csíptek el Nagyszombat megye területén. A Dunaszerdahelyi járásban kilenc részeg közlekedő került rendőrkézre, közülük hatan motorgépjárművet vezettek, hárman pedik kerékpárral voltak.

A rendőrök külön felhívták a figyelmet a Csilizpatasnál történt balesetre. Amint arról korábban beszámoltunk, pénteken délután a Csilizpatas és Bögellő közti úton egy személykocsi lehajtott az útról és többször is átfordult. Sofőrje megsérült, a mentőknek kellett ellátniuk.

A férfit a helyszínen őrizetbe vették, ugyanis több mint egy ezrelék alkohol volt a szervezetében. A Nagyszombati rendőrség a közösségi oldalán pontosította, hogy az alkoholszonda 1,79 ezreléket mutatott, ráadásul a sofőrnek jogosítványa sem volt.

A történtek kapcsán a rendőrség arra kér mindenkit, hogy ne üljenek ittasan a volán mögé, ezzel ugyanis nemcsak saját maguk, hanem mások életét is veszélyeztetik.

(FB)