Szerelmi dráma az autópályán – rendőrök segítettek a faképnél hagyott férfin

A rendőrség közlekedési akciót hajtott végre szombaton Nagyszombat megye összes járásában – tájékoztatta portálunkat Mária Linkešová rendőrségi szóvivő.

Szerelmi dráma az autópályán – rendőrök segítettek a faképnél hagyott férfin
Fotó: Rendőrség (Facebook)

Az akció során egy érdekes esettel találkoztak a rendőrök: egy férfire lettek figyelmesek a D1-es autópályán, ahogy Zeleneč községnél (Nagyszombati járás) a benzinkúttól kitérve gyalog elindult a forgalommal szembe, Nagyszombat felé.

Mint kiderült, az illető összeveszett a barátnőjével, aki kitette őt a benzinkúton. A járőrök megértették a történteket, de nem engedték, hogy a férfi gyalog tovább folytassa az útját, ezért biztonságos helyre vitték őt és elmagyarázták neki, hogy merre találja a vasútállomást. A kihágást viszont nem úszta meg bírság nélkül.

A négyórás akció alatt a rendőrök összesen 81 közlekedési kihágást jegyeztek fel. A legtöbb autóst, 20-at a Galántai járásban bírságolták meg, a Nagyszombatiban 17-et, a többiben pedig 10 körül mozgott a szabályszegők száma.

Legtöbbször gyorshajtás miatt villant a büntetőcédula, 12 autós nem használt biztonsági övet, 16-an világítás, illetve szükséges iratok nélkül vezettek.


-para-