Tahó! Többször is szándékosan kifékezte az üzemanyagot szállító kamiont a Passat (videó)

Egy ciszternás autó felbőszült sofőrje tájékoztatta a Tvnoviny hírportált egy felháborító esetről, amihez egy videót is csatolt. Az eset Nyitrán történt.

A felvételen látható, ahogy a 40 ezer liter üzemanyagot szállító kamion előtt egy nyitrai jelzésű Volkswagen Passat halad. Az egyik pillanatban azonban a személyautó úgy a fékre tapos, hogy a kamion kis híján hátulról nekiütközik.

„Miután megelőzött, többször szándékosan kifékezett. Az első alkalommal a szemközti sávba kellett elrántanom az irányítást, ahol a szemafornál egy másik kamion állt. Szerencsére senkinek sem esett baja. Amíg előttem haladt, legalább háromszor fékezett ki. Ezután már óvatosan haladtam utána, mert sosem lehet tudni, hogy mi a szándéka egy ilyen autósnak” – mesélte az üzemanyagot szállító kamion sofőrje.

A Passat sofőrjének ámokfutását csak azután kezdte el kamerázni, mikor tudatosította, hogy szándékosan akadályozza őt. „Ezután letért balra, ahol megállt, majd valamit kiabált is nekem, de már nem hallottam őt” – tette hozzá a kamionos.

Hogy mi szúrhatta a Volkswagen sofőrjének szemét, nem tudni. Egy azonban biztos: ilyen sofőröket jobb messziről elkerülni.

tvnoviny.sk/para