Teljesen lezárták a Nánai utat Párkányban – mutatjuk, meddig

A párkányi (Štúrovo), I/76-os jelzésű Nánai úton felújítási munkálatok miatt teljes útlezárással kell számolni egészen december 14., péntek estig. Erről a város vezetése tájékoztatott.

A Komárom, illetve Érsekújvár felől Zselíz és Léva felé tartó személygépkocsik és a három méteres magasságot meghaladó teherautók a következő elkerülő utat vehetik igénybe: Vasúti sor, I/63-Gyártelepi út, I/63-Istenhegyi út, I/63-Jesenský utca, Széchenyi, Sobieski, Garamkövesdi út a II/564-Bekötő úttal való kereszteződésig, a Bekötő úton tovább az I/76–Nánai úttal való kereszteződésig.

A Komárom, illetve Érsekújvár felől a városközpontba, illetve Ipolyság felé tartó személygépkocsik és a három méteres magasságot nem meghaladó teherautók a következő elkerülő utat vehetik igénybe: az I/63-as út és a Téglagyári út kereszteződésében a Téglagyári útra kell térni, innen tovább haladni az I/76-os út kereszteződéséig, az I/76-os úton tovább haladni a II/564-Bekötő úttal való kereszteződésig, ezen tovább haladni a Garamkövesdi úttal való kereszteződésig. Jobbra térve a Garamkövesdi úton haladva a városközpontba juthatunk, balra térve a II/564-es jelzésű úton pedig Ipolyság felé lehet tovább közlekedni.

A Léva és Zselíz irányából Érsekújvár, illetve Komárom irányába közlekedő személygépkocsik és a három méteres magasságot nem meghaladó teherautók a következő elkerülő utat vehetik igénybe: Zselíz felől érkezve jobbra kell térni, tovább kell haladni Nánán keresztül, az I/76-Nánai út és a III/1519-Téglagyári út kereszteződésében a III/1519-es jelzésű útra kell térni, ezen tovább haladni az I/63-as jelzésű úttal való kereszteződésig. 

A helyközi autóbuszok Nána, Kéménd, Zselíz és Léva irányába továbbra is terelő útvonalon közlekednek az érvényes menetrend szerint. Az érintett járatok nem állnak meg a Nánai út, Főposta és Bocskai utca megállókban.


(TASR)