Több baleset is történt a Csallóközben, Csukárpakánál tetejére borult egy autó!

Több közúti balesethet is riasztották a rendőröket és a tűzoltókat szerdán a reggeli és a délelőtti órákban, többfelé jeges utak nehezítették a közlekedést.

Több baleset is történt a Csallóközben, Csukárpakánál tetejére borult egy autó!
Fotó: Nagyszombati Kerület Útinform (Facebook)

A reggeli órákban Csukárpaka (Nagypaka) közelében ütközött két személyautó, az egyik jármű pedig az ütközés következtében a tetejére borult.

Hodosi Tibor, a járási tűzoltóság bevetési egységeinek parancsnokától megtudtuk, hogy a balesetnek hét résztvevője volt, közülük ketten könnyebben megsérültek, őket a kiérkező mentő kórházba szállította kivizsgálás céljából.

A sérülteket a helyszínre kivonuló somorjai tűzoltók részesítették elsősegélyben. Az egyik sérült sokkos állapotban volt.

A tűzoltók elvégezték a helyszínen az ilyenkor szükséges tűzvédelmi intézkedéseket és semlegesítették az úttestre kifolyt üzemanyagot.

Szerdán a reggeli órákban jeges utak nehezítették a közlekedést, ami miatt több baleset is történt a Csallóközben. A kora reggeli órákban Nagymagyar közelében, valamint Nyárasd és Vásárút között is árokba csúszott két-két személyautó.

Reggel 7 óra környékén kisebb baleset miatt Somorjánál, a 63-as főúton is torlódások alakultak ki, déli 12 óra környékén pedig Felsőpatonynál ütközött két személyautó.


(para)