TRAGÉDIA: Két hölgyet gázolt el, majd hagyott cserben egy jobbkormányos Audi Q7-essel egy részeg kamasz!

Egy 17 éves fiatal jogosítvány nélkül, részegen ült a Q7-es Audi volánja mögé. Tragikus vége lett.

TRAGÉDIA: Két hölgyet gázolt el, majd hagyott cserben egy jobbkormányos Audi Q7-essel egy részeg kamasz!
Rendőrségi felvételek

Az eperjesi kerületi rendőrség a Facebookon tájékoztatott arról, hogy csütörtökön este hét óra körül egy 73 és egy 60 éves hölgyet ütöttek el a poprádi járásbeli Vikartovce községben. A Joj TV úgy értesült, hogy a hölgyek épp miséről jöttek, a plébánia és a temető közelében gázolta el őket egy audis.

Miután megtörtént a baj, egy szemtanú odarohant a hölgyekhez, hogy segítsen. Az Audi az utca végén megfordult, majd ismét a hölgyek felé tartott, a segítségükre siető férfi pedig félrerántotta az egyiket, mielőtt még egyszer elütötte volna.

A hölgyeken az önkéntes tűzoltók és helyi lakosok próbáltak segíteni. Az egyik hölgy eszméletlen volt, a másik kommunikált, de súlyos sérülései voltak.

Röviddel később megérkeztek a tűzoltók és a mentők, akik megpróbálták újraéleszteni az idősebbik hölgyet, de sajnos már nem sikerült. 

Mindeközben már több rendőr is üldözőbe vette az Audi Q7-est, amely egy szomszédos utcában nekiment egy híd korlátjának. Innen még sikerült továbbmennie, de már nem jutott messzire, a rendőröknek sikerült megállítaniuk.

Ekkor derült ki, hogy a volán mögött egy 17 éves fiatal ül, jogosítvány nélkül, ráadásul ittasan. A szonda 0,7 ezreléket mutatott. Fény derült arra is, hogy egy brit, jobbkormányos autóról van szó.

A felelőtlen fiatal súlyos bajba került, ugyanis a kirendelt vizsgálótiszt halálokozás, testi sértés és cserbenhagyás miatt büntetőeljárást indított ellene.

(Joj TV)