TRAGÉDIA: Személyautóval ütközött egy motoros Keszölcésnél, a kórházban életét vesztette

Súlyos közúti baleset történt pénteken röviddel 18 óra után a Nagyszarvát Keszölcéssel összekötő út kereszteződésében.

Martina Kredatusová rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint egy KTM 1190 Adventure típusú motorkerékpár ütközött egy Nissan Almerával az 506-os másodosztályú út, valamint a Keszölcést és Nagyszarvát összekötő közút kereszteződésénél.

Az 55 éves svájci motoros Nagyszarva irányába haladt, amikor ismeretlen okok miatt áthajtott a szemközti sávba, és nekicsapódott a Nissannak.

A baleset következtében súlyosan megsérült a személyautót vezető 61 éves magyarországi férfi és a mellette utazó 32 éves hölgy.

A motoroshoz mentőhelikoptert riasztottak, súlyos sérülésekkel szállítottál kórházba, ahol az esti órákban életét vesztette.

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit, továbbá figyelmeztetik a sofőröket, hogy szenteljenek kellő figyelmet a gépjárművezetésnek, mindig figyeljék a közlekedési táblákat és az útviszonyokat.

Egy héttel ezelőtt, június 23-án ugyanebben a kereszteződésben történt súlyos baleset: akkor egy furgon és egy személykocsi ütközött egymással, melynek során heten megsérültek.


(parameter)