TRAGIKUS BALESET: Baka mellett karambolozott két autó, egy hölgy meghalt

Szerdán reggel tragikus kimenetelű baleset történt a dunaszerdahelyi járásbeli Baka határában, a faluból Dercsika felé vezető út, illetve a Somorja és Bős közti 506-os út kereszteződésében.

TRAGIKUS BALESET: Baka mellett karambolozott két autó, egy hölgy meghalt
Rendőrségi / Helyszíni felvételek

Hodosi Tibor, a járási tűzoltók bevetési egységeinek parancsnoka érdeklődésünkre elmondta, hogy a baleset hat óra előtt történt. Egy Škoda Octavia típusú személykocsi, amely a mellékútról, információink szerint Baka felől érkezett, kicsúszott a főútra, ahol egy Somorja felől érkező Peugeot oldalról belehajtott. Ezt követően az egyik kocsi lerepült az útról a szántóföldre, a másik az úton maradt.

A kereszteződésbe kicsúszó autót tehát épp a sofőr felőli oldalról érte nagy ütés. Az autót egy 45 éves hölgy vezette, a karambolt követően beszorult a roncsok közé. A helyszínre érkező tűzoltóknak nem reagált, az arra alkalmas hidraulikus vágóeszközzel kellett kiszabadítani.

A mentők megpróbálták újraéleszteni, de minden igyekezetük ellenére ez már sajnos nem sikerült, a hölgy életét vesztette.

A baleset kapcsán érdeklődtünk Lena Košťálová kerületi tűzoltószóvivőnél is, aki elárulta, a másik autó 38 éves férfi sofőrje csak könnyebb sérüléseket szenvedett. Zlatica Antalová rendőrszóvivő közölte, a másik sérültet is kórházba kellett szállítani.

A Peugeot sofőrjének alkoholtesztje negatív lett, az elhunyt hölgy esetében az alkoholfogyasztást csak a boncolás után turják kizárni.a

(parameter)