TRAGIKUS BALESET: Életéért küzd a vétkes fiatal sofőr, családja fele nem élte túl

Két autó ütközött frontálisan Torna (Turňa nad Bodvou) mellett, a Kassa vidéki járásban pénteken kora este. A balesetben közvetlenül három ember meghalt, egy pedig a kórházba szállítás után - írtuk korábban.

TRAGIKUS BALESET: Életéért küzd a vétkes fiatal sofőr, családja fele nem élte túl
Helyszíni felvételek - További felvételekért kattints!

A rendőrség közölte a részleteket, mi okozhatta a balesetet. A Szepsiből, bevásárlásból hazafele tartó család utazott az egyik kocsiban, melyet a 20 éves Ján vezetett. A fiatal sofőr éppen balra kanyarodott volna, de nem adott előnyt a szemből érkező VW Golfnak.

A helyszínen meghalt Ján 52 éves édesapja, akit ugyanígy hívtak, 26 éves nővére, Melinda pedig a kórházba szállítást követően vesztette életét. Ő maga is súlyos sérüléseket szenvedett, mindkét lábát meg kellett operálni, mesterséges kómában tartják. Édesanyja, a 47 éves Helena ugyancsak súlyosan megsérült, őt mesterségesen is kellett lélegeztetni a helyszínen. Velük utazott még a 31 éves Vladimír, akinek a lába, a lapockája és a válla tört el.

A másik kocsiban ugyancsak ketten vesztették életüket. Az 51 éves, szádalmási (Jablonov nad Turňou) Albert és 59 éves útitársa, Eva munkába tartottak Kassára, amikor megtörtént a baj.

(Nový Čas)