TRAGIKUS BALESET: Fának csapódott egy személykocsi Bakánál, meghalt egy fiatal!

Halálos kimenetelű baleset történt vasárnap este fél nyolc környékén Baka (Dunaszerdahelyi járás) kataszterében - értesült a Paraméter.

TRAGIKUS BALESET: Fának csapódott egy személykocsi Bakánál, meghalt egy fiatal!
Helyszíni felvétel

Információink szerint a baleset a Dercsikáról Baka felé vezető úton történt, egy személykocsi egyelőre ismeretlen körülmények között fának csapódott.

A helyszínre 19.45-kor riasztották a dunaszerdahelyi tűzoltókat - erősítette meg érdeklődésünkre Hodosi Tibor, a bevetési egységek járási parancsnoka.

Nem hivatalos, de megbízható forrásból úgy tudjuk, az autóban négyen utaztak, mindannyian megsérültek. A kocsit egy 18 éves fiatal vezette, ő könnyebb sérüléseket szenvedett. Az anyósülés mögött ülő, 16 év körüli fiatal beszorult a gépjárműbe, a tűzoltók szabadították ki. Sérülései életveszélyeseknek bizonyultak, információink szerint megpróbálták újraéleszteni őt, de sajnos már nem sikerült, a helyszínen életét vesztette.

A helyszínelés tíz órakor még folyamatban volt, a tűzoltók biztosították a gépjárművet tűzvédelmi szempontból és egy nagy teljesítményű reflektorral világították meg a helyszínt.

(parameter)