TRAGIKUS BALESET: A felismerhetetlenségig roncsolódott a Felicia, komáromi sofőrje életét vesztette

Tragikus kimenetelű közlekedési baleset történt kedden délelőtt Csallóközaranyos (Zlatná na Ostrove – Komáromi járás) közelében.

TRAGIKUS BALESET: A felismerhetetlenségig roncsolódott a Felicia, komáromi sofőrje életét vesztette
Fotók: Paraméter

A 63-as út Tany és Csallóközaranyos közti szakaszán egy piros, komáromi rendszámú, Škoda Felicia típusú személygépkocsi frontálisan ütközött egy cementet szállító kamionnal.

A kamion Bősön élő sofőrje helyszíni tudósítónknak elmondta, a Felicia teljesen váratlanul tért át a szembesávba.

„Tany felől haladtam Csallóközaranyos felé, a szemből érkező autó pedig a semmiből átjött a sávomba. Próbáltam minél jobban lehúzódni, még rá is villogtam, de nem reagált”

– nyilatkozta a Paraméternek a kamion sofőrje, aki nem szenvedett komolyabb sérülést, de rendkívül megrázták a történtek.

Az ütközés következtében a Škoda Felícia a felismerhetetlenségig roncsolódott, az autót vezető 55 éves komáromi férfi a helyszínen azonnal életét vesztette.

A kamion az árokban kötött ki, ahol egy vékony fának ütközött.

Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem egy erős fát talált el – abban az esetben a balesetnek valószínűleg súlyosabb következményei lettek volna a vétlen sofőr számára is.

A szóban forgó szakaszt a helyszínelés idejére a rendőrség teljesen lezárta, feltehetőleg a kora délutáni órákban – két óra körül – indulhat újra a forgalom. A helyszín közelében számos kamion várakozik, kerülni Ekel irányába lehet.

(parameter)