TRAGIKUS BALESET: Kanyarban csúszott ki az Opel Bakánál, csak kamaszok ültek benne

A rendőrség megerősítette, hogy egy 16 éves fiatal vesztette életét a vasárnap esti balesetben, és azt is, hogy csak fiatalok ültek a fának csapódott autóban, összesen négyen.

TRAGIKUS BALESET: Kanyarban csúszott ki az Opel Bakánál, csak kamaszok ültek benne
Rendőrségi felvételek - további fotókért kattints!

Halálos kimenetelű baleset történt vasárnap este fél nyolc környékén Baka (Dunaszerdahelyi járás) kataszterében - írtuk korábban.

Egy Opel Astra Dercsika felől Baka irányába tartott, amikor a kanyargós útszakaszon egy balkanyarban megcsúszott és lesodródott az úttestről, majd egy fának csapódott az oldalával - tájékoztatott a rendőrség hétfőn.

Korábban tévesen közöltük, az autót nem egy 18, hanem egy 20 éves fiatal vezette, az információnkat, miszerint az anyósülés mögött helyet foglaló 16 éves utas a helyszínen életét vesztette, sajnos a rendőrség is megerősítette. A két fiatal fiún kívül egy 17 és egy 19 éves lány is utazott a kocsiban, ők könnyebb sérüléseket szenvedtek.

"A baleset körülményei vizsgálat tárgyát képezik, melybe közlekedésügyi szakértőt is bevontunk. Halálokozás ügyében indult büntetőeljárás" - közölte a rendőrség, egyszersmind figyelmeztettek arra, hogy ne becsüljük túl vezetési képességeinket a közutakon és vezessünk óvatosan, az időjárási és útviszonyoknak megfelelő sebességgel.

(parameter)