Tragikus baleset - nyolcra emelkedett az áldozatok száma, 28 éves volt a legfiatalabb nő

Életét vesztette az a 48 éves nő, akit a hét halálos áldozatot követelő szombat hajnali tragikus balesetet követően súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba. A borzasztó baleset halálos áldozatainak száma így nyolcra emelkedett.

Tragikus baleset - nyolcra emelkedett az áldozatok száma, 28 éves volt a legfiatalabb nő
Rendőrségi felvétel

Amint arról beszámoltunk, szombaton hajnali 4 óra körül súlyos közúti baleset történt a privigyei járásbeli Nitrica község kataszterében, mely során egy kisbusz és egy kamion ütközött.

A kisbuszban gondozónők utaztak, akik ausztriai munkahelyükről tartottak hazafelé. Az ütközést követően a kisbusz sofőrje és hat nő a helyszínen életét vesztette.

A 48 éves Annát a bajmóci kórházba szállították, ahol az orvosok többször is megoperálták. Elena Antalová rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint a sztropkói járásbeli Kožuchovce községből származó Anna belehalt súlyos sérüléseibe.

A szóvivő elmondása szerint egyelőre nem tudni, hogy milyen okból ütközött frontálisan a kamion és az Opel Vivaro típusú kisbusz. A kamiont vezető 35 éves sofőr szervezetében nem állapítottak meg alkoholt, az csak a boncolást követően fog kiderülni, hogy a kisbusz sofőrje fogyasztott-e alkoholt.

A tragikus balesetben elhunytak száma így nyolcra emelkedett. Közülük a 28 éves Júlia volt a legfiatalabb, aki csupán néhány percre az otthonától vesztette életét.

A balesetben a helyszínen életét vesztette a sofőr, az 54 éves nagymihályi Milan, valamint hat nő: az 54 éves iglói Katarína, az Eperjesről származó 55 éves Ľubica és 37 éves Lucia, a 47 éves bardejovi Alena, a 34 éves Jana Novákyból és a 28 éves Júlia Ráztočnóból. 

Kapcsolódó cikkek:

Gašpar: Pályafutásom során még nem éltem át ilyen tragikus balesetet

TRAGÉDIA: Kamionnal ütközött a kisbusz - hét ember meghalt!​

Cas.sk/tvnoviny.sk/para