TRAGIKUS BALESET: Szörnyethalt a fiatal házaspár, miután Passatjuk egy kamionnal ütközött

Egy Volkswagen Passat a menetiránnyal ellentétes sávban karambolozott egy kamionnal, majd egy másik személykocsival. A passatban ülő 36 éves férfi, illetve 33 éves felesége a helyszínen életét vesztette - közölte a Noviny.sk.

TRAGIKUS BALESET: Szörnyethalt a fiatal házaspár, miután Passatjuk egy kamionnal ütközött
Helyszíni felvételek - További felvételekért kattints!

Pénteken délután szörnyű baleset történt az érsekújvári járásbeli Komját község kataszterében. A Passat sofőrje tisztázatlan okok miatt kanyarodott át a másik sávba, ahol épp akkor jött egy kamion.

Utóbbi sofőrje már semmit sem tudott tenni, hogy elkerülje a frontális ütközést. A karambolt követően a Passat teljesen szétroncsolódott, és a Noviny.sk információi szerint a sofőr kizuhant belőle, míg a mellette ülő nő beszorult.

A helyszínre riasztottak egy mentőhelikoptert is, de már nem tudtak rajtuk segíteni. A kamion az árokban kötött ki, a harmadik kocsi szintén összetörve az úttesten maradt. Marek Bajla, a nagysurányi tűzoltók bevetési parancsnoka szerint hárman megsérültek.

A Joj TV információi szerint a kamionos úgy látta az ütközés előtt egy pillanatra, mintha a Passat ofőrje telefonált volna.

(Noviny.sk)