TRAGIKUS BALESET: Tehervonat elé hajtott egy Felicia az úszori megállónál! (helyszíni videóval)

Fél tíz előtt vonat elé hajtott egy személyautó Úszor és Vörösmajor (Hviezdoslavov) között.

TRAGIKUS BALESET: Tehervonat elé hajtott egy Felicia az úszori megállónál! (helyszíni videóval)
Helyszíni rendőrségi felvételek - További felvételekért kattints!

A helyszínre riasztották a somorjai tűzoltókat, a mentőket és a rendőröket is. Információink szerint a személykocsiban megsérült egy ember, állapotáról pontosabb információval először nem rendelkeztünk, a rendőrség azonban később közölte, hogy a sofőr nem élte túl az ütközést.

Egy Škoda Felicia hajtott fel a sínekre, amikor ott a közzétett felvételek tanúsága szerint éppen érkezett egy tehervonat. A személykocsiból alig maradt valami.  Mária Linkešová rendőrségi szóvivő közölte, az autót egy 60 éves pozsonyi férfi vezette.

Az úszori megállónál lévő vasúti átjáró sorompóval nincs biztosítva, fény- és hangjelzéssel viszont el van látva, ami a rendőrség rendelkezésére álló eddigi információi szerint működött.

A baleset tényét megerősítette a RegioJet is, de elsőre hibásan misérdi megállót közöltek (erre hivatkozva pedig mi is). Jelezték, hogy 10 órától vonatpótló autóbuszok szállítják majd az utasokat Úszor és Pozsonypüspöki között. Az utasok türelmét kérik, ugyanis nagyobb késésekkel kell számolni.

(parameter)