Újabb életre kelt kocsi rendezett egy kamikaze mutatványt a dunaszerdahelyi Fő utcán!

Csütörtökön egy sofőr nélküli személykocsi gurult bele a forgalomba a dunaszerdahelyi Bacsák utcáról a posta előtti gyalogosátkelőnél lévő terelőkorlátba.

Újabb életre kelt kocsi rendezett egy kamikaze mutatványt a dunaszerdahelyi Fő utcán!
Fotó: Troll DS / Facebook

Személyi sérülés szerencsére nem történt, csupán a korlát rongálódott, és nyilván az autó eleje. A sofőr viszont lelécelt a kocsival, a fenti felvételt a Troll DS-en találtuk. 

A cselekményt vélhetően figyelmetlenség okozta, a sofőr nagy valószínűséggel üresben parkolta le autóját a Bacsák utca elején anélkül, hogy behúzta volna a kéziféket, a jármű pedig emiatt a picit lejtő úttesten életre kelt.

Érdeklődtünk Csiba Tibornál, a városi rendőrparancsnoknál az esetről, aki közölte, hogy a sofőr még azelőtt felszívódott, hogy dokumentálhatták volna a történteket. Arra kérte a nyilvánosságot, hogy aki rendelkezik információval az autóról, azt jelezze a városi rendőrségnek. (UPDATE - aug. 15.: az illető információink szerint azóta jelentkezett, és rendezték a dolgot.)

Elmondta azt is, hogy pillanatnyilag két városi kamera között nagyjából azonos távolságra helyezkedik el ez a csomópont, emiatt nem tudták azonosítani a rendszámot. Csiba Tibor hozzátette, javasolni fogja ugyanakkor a városvezetésnek, hogy helyezzenek ki egy kamerát úgy, hogy ráláthassanak erre az átkelőre és kereszteződésre.

Nem először fordul elő ilyesmi, idén februárban egy Hyundai csapódott a korlátnak a postánál, ekkor a sofőr szintén lelécelt. Közel négy évvel ezelőtt pedig egy Škoda gurult ki a Bacsák utcáról hasonló körülmények között, mint a mostani autó, akkor viszont még nem volt ott korlát.

(parameter)