Újabb forgalomkorlátozások a D4-es és az R7-es építése miatt

A sofőröknek vasárnaptól (január 20.) újabb forgalomkorlátozással kell számolniuk a D4-es autópálya és az R7-es gyorsfogalmi út építése miatt. Erről a pozsonyi körgyűrű építési projektjének engedményese, a Zero Bypass Limited társaság, valamint a kivitelező, a D4R7 Construction vállalat tájékoztatta a TASR hírügynökséget pénteken.

Újabb forgalomkorlátozások a D4-es és az R7-es építése miatt
Forrás:d4r7

Vasárnap az esti órákban lezárják a II/503-as jelzésű út Somorja és Úszor közötti szakaszát. A forgalmat az újonnan kiépített, a II/503-as úttal párhuzamos elkerülő útra terelik. Ezen kívül megnyitják a III/1375-ös jelzésű, Sámot – Úszor szakaszt is.

Hétfőtől (január 14.) a főváros területén is több forgalomkorlátozás van érvényben a D4-es és az R7-es építése miatt. Részlegesen lezárták a D1-es autópálya kijáratát a Ligetfalu – Pozsony-városközpont szakaszon. Ezen kívül a Bajkalská utcában is lezárták az egyik sávot a Pozsonypüspöki irányából a körforgalomhoz (Prievoz kereszteződés) vezető szakaszon.

Hétfőtől részleges útlezárással kell számolni a D4-es autópályán is Ausztria felől, a horvátjárfalui (Jarovce) kereszteződésben. A forgalomkorlátozásra az új hídobjektum építése miatt van szükség.


(TASR)