Újabb halálos áldozata van a pozsonyi balesetnek, a kórházban elhunyt egy 21 éves lány

Ötre emelkedett a pozsonyi Zoch utcában történt tragikus baleset halálos áldozatainak a száma.

Újabb halálos áldozata van a pozsonyi balesetnek, a kórházban elhunyt egy 21 éves lány
Fotó: Rendőrség (Facebook)

A rendőrség a közösségi oldalán számolt be róla, hogy a kórházban elhunyt egy 21 éves lány, akit vasárnap súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba az esetet követően.

A balesetnek így már öt halálos áldozata van.

Mint azt korábban megírtuk, vasárnap este 22.15-kor egy személykocsi belerohant a Zoch utcai (Zochova) buszmegállóba, ahol akkor éppen többen várakoztak. Négy személy életét vesztette, hatan megsérültek, közülük három személyt kritikus állapotban szállítottak kórházba. Az esetet egy térfigyelő kamera rögzítette.

A rendőrség tájékoztatása szerint a sofőr 1,69 ezreléket fújt az eset után, útitársa pedig egy ezreléket. A TV Noviny szerint a járművet Dušan Dědeček, a Szlovák Siketlimpiai Szövetség főtitkára vezette. A televízió szerint a kocsiban ült a fia, Lukáš is, aki ellenőrként tevékenykedik a szövetségben. Őt súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A sofőrt a helyszínen őrizetbe vették.

Roman Mikulec belügyminiszter arról informált hétfőn reggel, hogy az áldozatok főiskolai diákok voltak, némelyiküknek mai lett volna az első napja


-para-