Újabb karambol az új burgerező mellett Dunaszerdahelyen

Nem először fogadja ehhez hasonló látvány a forgalom résztvevőit a dunaszerdahelyi Vajanský utcában.

Újabb karambol az új burgerező mellett Dunaszerdahelyen
Olvasói felvételek - További fotókért kattints!

Egy Škoda Felicia és egy Octavia karambolozott pénteken délután a néhány hónapja megnyitott j burgerező letérőjénél. Mindkét autó eleje összetört, a Felicia emellett még kidöntött egy közlekedési táblát is. Személyi sérülésről nem tudunk.

A baleset pontos körülményei nem világosak, az elmúlt hónapokban viszont több ütközés is történt a város ezen pontján. A burgerező miatt megnövekedett a körforgalom felől balra kanyarodók száma, és csúcsforgalomban számos alkalommal az okozott problémát, hogy a körforgalom felé döcögő kocsisorból valaki megállt, hogy átengedje a szemből érkezőt, aki balra szeretett volna lekanyarodni, a kanyarodó viszont nem figyelt a gyorsabb külső sávban érkező járműre. A koccanások, karambolok megnövekedett száma persze nyilván nem a burgerező számlájára írandó, mindenesetre a megváltozott közlekedési helyzet nem vont maga után forgalmi intézkedéseket az illetékes szervek részéről, ami miatt sokan panaszkodnak a Facebook különböző csoportjaiban.

Noha a mai balesetről nem kaptunk pontosabb információt, az a képekből is látszik, hogy mindkét jármű eleje tört ripityára, így feltételezhetően szembe haladtak egymásnak.

(parameter)