Hibaüzenet

Notice: unserialize(): Error at offset 22 of 27 bytes in variable_initialize() (line 935 of /var/www/parameter.sk/web/includes/bootstrap.inc).

Várandós nő Škodájába hajtott bele az újdonsült fiatal motoros, mielőtt meghalt

Előzni készült, de oldalról belehajtott az épp lekanyarodó Škodába.

Várandós nő Škodájába hajtott bele az újdonsült fiatal motoros, mielőtt meghalt
Helyszíni felvétel

A 23 éves Tomáš a Málnapataki víztározónál szenvedett halálos balesetet szombaton délután. A poltári motorosnak csak féléve volt meg a járgánya, amikor egy előtte lekanyarodni igyekvő Škodába oldalról belehajtott. A motor több métert repült, Tomáš a helyszínen életét vesztette.

A Škodát egy 37 éves hölgy vezette, nyolc hónapos terhesen. Az ütközés megdobta az autót is, de a hölgy szerencséjére a motoros a sofőr oldali hátsó ajtónak csapódott. "nem is hallottam, hogy jön. Ez itt nagyon hosszú sík terület, látnia kellett, hogy lekanyarodunk" - mondta.

A baleset után azonnal kiszállt az autójából, Tomáš ekkor ordított a fájdalomtól. Eleinte még kommunikált, később viszont eszméletét vesztette, majd elhunyt. A mentők sokáig próbálták újraéleszteni. A hölgy a fejét verte be, szerencsére azonban kisbabájának nem esett baja.

Tomáš egy barátja elárulta, hogy a srác néhány kilométerre volt a víztározótól, ahová a nyílt napokra tartott. "Teljesen feleslegesen halt meg, nem kellett volna sietnie, megbeszéltük, hogy ott találkozunk."

Az eset egyéb körülményeit a rendőrség is vizsgálja.

(Čas.sk)