Vigyázat, jövök, te pedig maradsz! – bunkóra sikerült a parkolás az egyik dunaszerdahelyi ovi előtt

Nem ritka jelenség, hogy a reggeli csúcsidőben – főleg az esős napokon – nehéz leparkolni az óvodák, iskolák előtt.


Olvasói felvétel

Az egyik dunaszerdahelyi óvoda parkolójában sem volt jobb a helyzet kedden reggel, olvasónk ráadásul egy dühítő parkolásra is felhívta a figyelmet.

"Úgy állt be a kocsijával, hogy az üres parkolóba ne férjen be senki, ráadásul a mellete álló kék Fabiát is blokkolta a kijárásban. Nem értem, miért hiszik az emberek, hogy ha nagyobb a kocsijuk, rájuk nem vonatkoznak a szabályok. Sajnos ilyen példat tanulnak a gyerekek" – panaszkodott olvasónk, aki a fenti felvételt is küldte.

UPDATE: Jelentkezett a képen látható Land Rover tulajdonosa, aki azt állítja, megkérdezte a Fabia tulajdonosát, hogy akadályozza-e őt a távozásban, és egyúttal elnézést is kért tőle, de ő meglehetősen agresszívan reagált.

Erre reagálva a Fabia tulajdonosa leszögezte, csak azt követően kérdezték meg, miután sokáig ott várakozott, ez volt az oka annak, hogy kifejezte nemtetszését.

Nem tisztségünk igazságot tenni az ügyben, a tanulság viszont, hogy szabályos parkolással, illetve az indulatos viselkedés mellőzésével elkerülhetőek a hasonló esetek.

(para)