Vissza akarta vinni a „kölcsönvett” autót, de a rendőrök már vártak rá (FOTÓK)

A rendőrség őrizetbe vett egy 31 éves férfit, aki ellopott egy személyautót Zavar községben (Nagyszombati járás), majd néhány óra múlva vissza akarta vinni.

Vissza akarta vinni a „kölcsönvett” autót, de a rendőrök már vártak rá (FOTÓK)
Fotók: Rendőrség (Facebook) - további képekért kattints!

A 31 éves férfi múlt héten szerda délután lopta el a Chevrolet Aveo típusú autót, néhány órával később viszont úgy döntött, hogy visszaviszi a kocsit. A férfi nem sokkal éjfél előtt megállt az autóval a ház előtt, de akkor már a helyszínen vártak rá a rendőrök.

A fickónak sikerült elbújnia a családi házban, de az ott élő nő felfedezte őt és az ablakon át segítségért kiáltozott. A nő kimászott az ablakon és elmondta a rendőröknek, hogy a férfi a házban van és vélhetően fegyver is van nála.

A férfi nem reagált a rendőrök felszólítására, akik ezt követően a hátsó ajtón behatoltak a házban. A fickó a konyhaasztalnál ült, és miután felmérte a szökési esélyeit, megadta magát. A férfit bilincsben vitték el, a házban élő nő sokkot kapott a történtek során, ezért orvosi ellátásra szorult.

A férfit motorgépjármű jogosulatlan használatával és magánlaksértéssel gyanúsították meg, amiért ötéves szabadságvesztés fenyegeti.  


-para-